vineri, 22 mai 2009

Nunta CEYDEI!



Pentru îngerul său, Ceyda, omul de afaceri Engin Akgun a pus la cale o nuntă ca-n poveşti. O vilă superbă pe malul Bosforului, peste 300 de invitaţi, ţinute elegante, muzică bună, declaraţii de iubire şi ... cam aşa s-ar putea descrie pe scurt nunta frumoasei actriţe Ceydei Duvenci.
Ceyda Duvenci este o femeie cu adevărat fericită! Are alături un bărbat care o iubeşte din totdeauna şi care a ştiu că într-o zi vor spune împreună „da”. Engin Akgun, un prosper om de afaceri din Instanbul, şi-a dorit pentru iubita sa Ceyda, o nuntă ca-n poveşti, şi după câte se pare a reuşit.
Engin Akgun, un bărbat care ştie ce-şi doreşte
Ceyda Duvenci şi Engin Akgun… S-au întâlnit pentru prima oară în urmă cu 7 ani. „Lipeala” le-a făcut-o Zeynep Demiroren, verişoara Ceydei. Marele merit însă îi aparţine lui Engin. A avut de aşteptat, dar în final a convins-o să spună DA. Cu singuranţă despre Engin se poate spune că e un bărbat care ştie ce vrea: "De când am văzut-o întâia oară ştiam (că-mi va fi soţie) că mă voi căsători cu ea”
Elegenţa în dulcele stil clasic
Engin i-a oferit Ceydei o nuntă pe masura frumuseţii ei. Evenimentul a avut loc într-o vilă istorică, numită Esma Sultan, aflată pe malul Bosforului, şi unde presa nu a avut acces. KM Events, una dintre cele mai apreciate companii specializate în organizarea unor astfel de evenimente, a avut grijă ca totul să fie perfect: tortul, muzica, invitaţii, florile, decoraţiile etc. Engin o consideră pe Ceyda îngerul lui, prin urmare şi-a dorit ca întreaga nuntă să transmită acest lucru.
Celebrii sau nu, invitaţii aleşi pe sprânceană au fost aşezaţi la meselele frumos decorate şi având vedere direct către Bosfor. Impresionanta încăpere a fost împodobită cu trandafiri albi, iar atmosfera creată dădea impresia unui basm cu prinţese.
La ora 15.00, Ceyda şi-a făcut apariţia la vilă pentru a verifica ultimele detalii.
Părinţi emoţionaţi şi prietenii dragi aproape
Pentru a fi sigură că în ziua nunţii sale frumoasa Ceyda va arăta perfect, ea a apelat la doi colaboratori apropiaţi. Kursat Cebe, prieten în copilărie cu Ceyda, a avut grijă de machiaj, punându-i în evidenţă ochii. Ugur Alevyilmaz, un hair stylist foarte cunoscut la Istanbul a trebuit să găsească cel mai potrivit coc pentru eleganta rochie a Ceydei. După cum avea să mărturisească chiar Ceyda, a fost extrem de emoţionată: „Cred că asta înseamnă să fi cu adevărat îndrăgostită”.
Zumrut Duvenci, mama Ceydei, a declarat răspicat celor prezenţi că„Fiica mea şi-a întâlnit în cele din urmă marea dragoste”. Iar ca să alunge emoţiile fiicei şi ale ginerului, i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi în camera de machiaj să cânte, înveselind şi mai mult atmosfera.
Tandreţuri şi cadouri speciale
Pentru acest eveniment special, Ceyda a pictat ea însăşi butonii mirelui, iar acesta nu putea rămâne mai prejos aşa a adăugat vizibil emoţionat: „Sunt un bărbat foarte norocos” şi s-a îndreptat către mireasa sa dăruindu-i un sărut.
Rochia de mireasă purtată de Ceyda a purtat semnătura celebrei creatoare de modă Vera Wang şi, aşa cum a declarat Ceyda cu ochii înlăcrimaţi, această creaţie extraordinară o reprezintă. Mirele a recunoscut că „din ziua în care Ceyda şi-a cumpărat rochia de mireasă o visez în fiecare seară purtând-o.” În şoaptă, Engin i-a spus Ceydei „Eşti ca un înger”, iar aceasta i-a replicat că „eşti foarte chipeş”.
Ţinuta extrem de elegantă a Ceydei a fost completată de desenele de pe mâini şi picioare făcute cu hena.
Declaraţii de iubire şi un dans “cheek to cheek”
Ceyda şi Engin şi-au făcut împreună aparaţia în faţa primarului sectorului Besiktas, Kemal Ciloglu, ţinându-se strâns de mâna, vizibil emoţionaţi şi radiind de fericire. Alături ca martori le-au stat mătuşa Ceydei, Aayse Gonul, şi unchiul lui Engin, Nail Aksu.
Întrebat dacă acceptă s-o ia în căsătorie pe Ceyda, mirele a spus cu glas tare iar răspunsul lui Engin “da, până la moarte”, invitaţii prezenţi lansându-se într-un ropot de aplauze.
Ceyda Duvenci a povestit de convingerea lui Engin că vor fi împreună: “Engin îmi spusese că o să-l iubesc cu ficare zi care va trece mai mult. Şi aşa a fost! Cu cât am petrecut mai mult timp împreună, am ajuns să-l cunosc mai bine şi cu atât mai tare m-am îndrăgostit de el. ”
Odată încheiată ceremonia de căsătorie civilă, mirii au deshis dansul cu binecunoscuta melodie “Dancing Cheek to Cheek” interpretată de Louis Armstrong şi Ella Fitzgerald.
O petrecere de vis pentru îngerul lui Engin, Ceyda
La nuntă au fost prezente peste 300 de persoane, multe dintre acestea persoane publice. Nu aveau cum să lipsească colegii Ceydei alături de care apare în 1001 de nopţi, Berguzar Korel şi Halit Ergenc. Ţinutele invitatelor au purtat semnătura celor mai cunoscuţi designeri de pe mapamond.
Tortul miresei cu 5 etaje a respectat dorinţa Ceydei şi-a fost decorat cu zeci de trandafiri albi. Şampania a curs din belşug şi invitaţii au dansat toată noaptea. Nu puţini au fost cei care au auzit-o pe Ceyda repetând în permanenţă că trăieşte cea mai fericită zi din viaţa ei. De asemenea, Engin, copleşit de eveniment, a strigat la un moment dat cât a putut de tare „Îmi iubesc foarte mult soţia”
Un alt moment emoţionat şi mult aşteptat de domnişoare a fost aruncatul buchetului. În acel moment, Ceyda a strigat din tot sufletul ”sper că toată lumea să fie la fel de fericită ca mine.”
A fost o nuntă ca-n poveşti...
load_script('/resources/jquery/packed/jquery.js', 'js');
load_script('/resources/jquery/packed/jquery.pagination.js', 'js');
load_script('/resources/jquery/css/pagination.css', 'css');

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu