marți, 26 mai 2009

Halit,vinovat de despartirea lui Berguzar de Tan?




Una dintre cele mai apreciate jurnaliste din Turcia şi o fină observatoare a lumii mondene, a făcut recent o declaraţie incediară privind despărţirea actriţei Berguzar Korel de îndrăgitul balerin şi actor Tan Sangturk.



Jurnalista a afirmat că vinovat pentru despărţirea cuplului se face nimeni altul decât actorul Halit Ergenc, partenerul actriţei din serialul 1001 de Nopţi. Se pare că cei doi ar avea o relaţie de ceva vreme, iar Tan ar fi descoperit în telefonul lui Berguzar mesajele de dragoste scrise de Halit.

Dacă această relaţie se confirmă, atunci ar explica şi absenţa actriţei de la nunta lui Halic Ergenc din iulie 2008, unde alţi colegi de platou precum Ceyda Duvenci şi Tardu Flordun au fost prezenţi.

Berguzar a refuzat să facă orice fel de comentarii privind afirmaţia jurnalistei. .
La rândul său, contactat telefonic, Tan şi-a reconfirmat discreţia necomentând nimic privind această declaraţie. Totuşi, în septembrie când cei doi au facut publică despărţire lor după o relaţie ce a durat 2 ani, Tan a precizat că nu el se face vinovat de acest lucru, chiar dacă presa a făcut speculaţii privind o presupusă aventură a sa cu Fatos Kasabal, partenera sa din serialul la care lucra: “Nu pot să spun că ne-am despărţit din cauza mea. De-a lungul acestei relaţii am încercat să fiu cât mai sincer şi cât mai corect, aşa cum trebuie să fie orice bărbat cu partenera sa“. Tan a mai adăugat că niciunul dintre ei nu este fericit că am luat această decizie, însă “viaţa merge înainte şi trebuie să ne descurcăm“.

Rămâne de văzut în zilele următoare dacă această dezvăluire se confirmă, având în vedere curiozitatea opiniei publice şi încrâncenarea oamenilor de presă care-i vor asalta pe protagonişti cu întrebări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu