vineri, 22 mai 2009

Frumoasa Ceyda Duvenci a spus "DA"



După ce şi-a şocat familia şi prietenii logodindu-se la nici 2 luni după ce s-a cunoscut cu omul de afaceri Engin Akgun, Ceyda Duvenci, alias Benu din serialul 1001 de nopţi, merge mai departe. La începutul lunii august, cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit pe malul Bosforului.
Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Ceyda şi Engin, şi-au unit destinele la începutul lunii august la Istanbul, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc în superba vilă Esma Sultan de pe malul Bosforului.
A fost o ceremonie clasică, elegantă, cu flori şi prieteni apropiaţi. Ceyda a fermecat prin ţinuta princiară, rochia sa de mireasă purtând semnatura cunoscutei creatoare de modă Vera Wang. Engin a ales un costum clasic Beymen. Cei prezenţi la ceremonia religioasă au relatat că atât mireasa cât şi mirele au lăcrimat fiind extrem de emoţionaţi.
Se pare că în cazul lui Engin, perseverenţa a fost răsplatită din plin, el fiind un prieten foarte bun al uneia dintre verişoarele Ceydei, şi, se pare ca s-ar fi îndrăgostit de seducătoarea Ceyda încă de acum 2 ani, fără însă a avea curajul să-i mărturisească.
load_script('/resources/jquery/packed/jquery.js', 'js');
load_script('/resources/jquery/packed/jquery.pagination.js', 'js');
load_script('/resources/jquery/css/pagination.css', 'css');

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu